Logeren met NAH

Als mantelzorger met Patient van NAH op vakantie

Zo simpel is het niet meer om op vakantie te gaan, met de gevolgen van NAH, niet alleen de patient maar de gehele familie heeft hier mee te maken. Wij als ervaringsdeskundigen weten dat je tegen heel veel dingen aan kunt lopen. Veel van deze zaken zijn te ondervangen door een goede voorbereiding en door soms kleine aanpassingen.

Om te beginnen wat Buitengoed de Eekhorst een prettig verblijf maakt voor deze zo niet erkende groep mensen; is de prikkelarme omgeving. En u verblijft alleen met uw gezelschap op de Eekhorst. De woonboerdrij is rolstoelvriendelijk er is beneden een 3 persoonsslaapkamer, waar 1 vd bedden een hoog laagbed is. Alle kamers zijn ruim, dus er is genoeg plek om je terug te trekken. En naast de gezellige woonkamer is er een grote hal waar naar hartelust spelletjes gedaan kunnen worden zonder dat een ander hier last van heeft. Daarnaast brengen de infrarood sauna en de houtgestookte hottub vaak extra ontspanning. Ook de grote tuin en de zwem/visvijver en de paarden dragen bij aan een heerlijk ontspannen verblijf.

Uw gastheer en gastvrouw proberen zoveel mogelijk met u mee te denken en zullen waar mogelijk ondersteuning bieden. Tevens is het mogelijk om zorg in te kopen via de zorgaanbieders in de omgeving. Wij hebben oa goede eervaring met de buurtzorg. En is er de mogelijkheid dat er voor u gekookt word. Ook kunnen wij indien gewenst passende aktiviteiten verzorgen. Uiteraard staat de koffie klaar en is er altijd tijd voor een goed gesprek. 

Esther verlinden 08.11.2021 18:43

Beste Marja, je heb geen e-mail adres achter gelaten als je dit niet wil, stuur mij dan een mail naar eekhorst@gmail.com, zodat ik jou kan beantwoorden.

Marja Louwen 08.11.2021 15:53

Ik zou graag wat info willen hebben voor een cliënt van mij, die af en toe een weekend wilt logeren. Ter ontlasting v zijn gezin.

Nieuwe reacties

21.12 | 23:00

Beste Annemarie, nee helaas geen mogelijkheden in de periode tussen k...

21.12 | 20:35

Goedenavond, Heeft u in de week tussen kerst en oud en nieuw nog plaats...

08.11 | 18:43

Beste Marja, je heb geen e-mail adres achter gelaten als je dit niet wil, st...

08.11 | 15:53

Ik zou graag wat info willen hebben voor een cliënt van mij, die af en toe...