John en Esther zetten hun NAH expertise in

Zorgeloos vakantievieren met NAH " aandacht voor patiënt en mantelzorger

vakantie voor NAH patiënt met familie/vrienden mantelzorger

Als ervaringsdeskundige weten John en Esther dat op vakantie gaan na NAH letsel niet meer zo vanzelfsprekend is. Dus besloten zij na Esther haar hersenbloeding zich hiervoor te willen inzetten. Ooit is de verhuur Vd vakantieboerderij ontstaan door de gedachte alles wat je deeld geeft meer vreugde en nu willen ze hun prachtige plek vooral ook delen  te samen met extra zorg en aandacht voor families welke te maken hebben gekregen met de gevolgen van niet aangeboren hersenletsel. 


De omgeving van het Buitengoed is beschermd en prikkelarm, de plek met zijn eeuwenoude bomen, de grote zwem visvijver en de kudde paarden ervaren de gasten als zeer rustgevend. 

Daarnaast is er genoeg te doen op het terrein van de Eekhorst, zowel binnen als buiten, vissen of zwemmen, bootje varen op de vijver, een wandeling over het terrein, een coaching met de paarden, een spel met de pony'. Beide activiteiten geven veel inzichten, maar ook plezier en zelfvertrouwen. Maar ook genieten Vd rust, buiten mijmeren in een tuinstoel of heerlijk in de hout gestookte hottub ontspannen onder de prachtige sterrenhemel.

Binnen lekker uitgebreid kokkerellen in de woonkeuken, genieten van een goed boek uit de goed uit de uitgebreide bibliotheek, lekker doorwarmen in de infra rood sauna.

Maar ook voor een goed gesprek kunt u onder het genot van een kopje koffie aanschuiven bij John en Esther. Tevens bestaat er de mogelijkheid dat er voor u gekookt word. En wil u als mantelzorger eens alleen op pad, hoeft u zich geen zorgen te maken er is altijd iemand aanwezig die een helpende hand kan bieden. 

Kortom er is oog en tijd om u echt een onbezorgde vakantie te bezorgen.

De woonboerderij is rolstoel vriendelijk.

Buitengewoon bijzonder

Buitengewone Bijzondere  manier om effectiviteit en plezier in werk in de zorg centraal te stellen.

in een bijzondere krachtige omgeving in de natuur, gast u op Buitengoed de Eekhorst interactief met de kudde paarden / pony's aan de slag, om samen met collega's te kijken te beleven wat wij  vh gedrag Vd paarden kunnen leren, hoe we prettiger en efficiënter kunnen werken voor onszelf voor de patiënt in het huidige zorgsysteem.

Bedrijsopleidingen voor de zorg

Er is zoveel wat wij als mens als team kunnen leren van het gedrag van een kudde paarden.

Hoe kunnen we efficiënter  maar vooral ook plezieriger werken. Wat maakt t prettiger voor de patiënt en dus ook voor jou als werknemer in de zorg. Ook als werkgever heb je hier voordeel van, werkplezier en efficiënter kunnen werken doordat er gebruik gemaakt word van een ieder zijn talent, dit geeft minder ziekteverzuim.  Je leert je ook beter af te stemmen en kijken en luisteren tussen de regels door.

Dus maak kennis met de kracht Vd denkwijze en het anticiperen hierop vh paard "en zie en ervaar wat dit jou kan brengen"

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

08.08 | 03:40

Beste Ria,
Dit staat gewoon bij contact

...
07.08 | 17:11

Waar vind ik jullie adres🤷🏻‍♀️

...
28.06 | 17:46

Hai kan je mij mailen op eekhorst@gmail.com, want ik krijg het niet door

Groet esther

...
28.06 | 17:13

Hoi Esther, die had ik wel hieronder gezet..
Zet hem liever niet openbaar. 😬

...
Je vindt deze pagina leuk