Logeren met NAH

Als mantelzorger met Patient van NAH op vakantie

Zo simpel is het niet meer om op vakantie te gaan, met de gevolgen van NAH, niet alleen de patient maar de gehele familie heeft hier mee te maken. Wij als ervaringsdeskundige weten dat je tegen heel veel dingen aan kunt lopen. Veel van deze zaken zijn te ondervangen door een goede voorbereiding en door soms kleine aanpassingen. Om te beginnen wat Buitengoed de Eekhorst een prettig verblijf maakt voor deze zo niet erkende groep mensen; is de prikkelarme omgeving. En u verblijft alleen met uw gezelschap op de Eekhorst. De woonboerdrij is rolstoelvriendelijk er is beneden een 3 persoonsslaapkamer, waar 1 vd bedden een hoog laagbed is. Alle kamers zijn ruim, dus er is genoeg plek om je terug te trekken. En naast de gezellige woonkamer is er een extra ruimte met biljart en bibliotheek, waar naar hartelust spelletjes gedaan kunnen worden zonder dat een ander hier last van heeft. Daarnaast brengen de infrarood sauna en de houtgestookte hottub vaak extra ontspanning. Ook de grote tuin en de zwem/visvijver en de paarden dragen mee aan een heerlijk ontspannen verblijf. Uw gastheer en gastvrouw proberen zoveel mogelijk met u mee te denken en zullen waar mogelijk ondersteuning bieden. Tevens is het mogelijk om zorg in te kopen via de zorgaanbieders in de omgeving. Wij hebben oa goede eervaring met de buurtzorg.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

05.11 | 10:56

Beste Bas, de woonboerderij verhuren wijn in schoolvakanties alleen per week, dus de oudejaarsweek is dit jaar van 29 dec tm 5 jan. Of 30 dec tm 6 jan

...
05.11 | 08:37

Beste, is de woonboerderij nog beschikbaar voor 5 gezinnen voor periode zaterdag 30 december t/m maandag 1 januari? Mvg

...
20.10 | 13:37

Goedendag Rick, je heb geen adres achter gelaten, helaas wij zitten al vol het sinterklaasweekend. Succes met vinden van passende accomodatie voor dit weekend.

...
20.10 | 13:23

Goedemiddag,

Is de woonboerderij beschikbaar voor het weekend van 1 tm 4 december?

Mvg, Rick

...
Je vindt deze pagina leuk