Waarom

Voor wie

Waarom een Equinisity Retaitre.

Er zijn verschillende redenen om  een Equinisity te willen beleven. Dit kan puur en alleen voor de beleving zijn. Maar het kan ook zijn dat je behoefte heb aan inspiratie of inzicht hoe het met jou en je leven staat. Daarnaast kan het zijn dat je behoefte hebt aan diepe ontspanning of rust. En ook is het mogelijk bij chronische pijn, Burn out, spierspasme, chronische ziektes dat de Equinisity Retraitre wat verlichting kan geven. Daarnaast heb ik zelf ervaren dat t mij heeft geholpen tijdens mijn revalidatie periode nav mijn hersenbloeding, het hielp bij rust te verkrijgen bij mijn overprikkeling en gaf me inzicht en hielp mij bij mijn verwerking. 

Beleving
Een Bijzondere Beleving met een kudde Paarden. een bijzondere manier van inspiratie of inzicht opdoen. Is samen met de paarden op ontdekkingstocht gaan. Doordat je in de kudde verblijft, zullen de paarden alles doen om een verbinding met jou aan te gaan. Voor hen is het namelijk van groot belang om jouw in hun kudde op te nemen. Dit is hun manier van overleven, samen ben je namelijk verantwoordelijk voor een veilig en prettig bestaan. Dus door gebruik te maken van elkaars talent en samen te werken ipv met elkaar in competitie te gaan, bereik je veel meer en dit geeft veel minder druk. dus wil jij op zoek naar jouw talenten en jouw manier vh in het leven te zijn, ga dan eens op reis met de paarden en zie proef en beleef en kijk wat dit jou voor inzichten en inspiratie geeft.
Ontspanning
Een kado voor jezelf. Een dag verwennerij, optimaal genieten van de rust de ruimte de beleving met het een zijn van de kudde. Gewoon eens op een bijzondere manier ontspannen, je laten verwennen, welness zo puur als het maar kan. Een dag waar bij jij jijzelf helemaal centraal staat, we passen de dag aan naar jouw behoefte.
Gezondheid
In tijden dat je niet zo lekker in je vel zit, weet een ieder het altijd beter, maar uiteindelijk is het zo dat jij en vooral jouw lichaam en geest de antwoorden weten. Alleen doordat wij vaak verleerd zijn om goed naar ons lichaam te luisteren, raken wij weg van deze kennis. De kudde paarden zijn altijd dicht bij zichzelf en bij hun kudde gebleven en leven in het nu. Zij kunnen ons helpen om ons beter te ontspannen en vanuit die ontspanning gebeurt veel meer. Wanneer wij in diepe ontspanning raken, komen we in een andere dimensie en staan wij open voor healing van het paard. De kracht van de kudde versterkt dit. Er zijn wereldwijd mooie resultaten bij Burn-out, overspannenheid/ overbelasting, pijnbestrijding bij chronische pijn, bij spierverkramping, spierspasme, concentratieproblemen.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

05.11 | 10:56

Beste Bas, de woonboerderij verhuren wijn in schoolvakanties alleen per week, dus de oudejaarsweek is dit jaar van 29 dec tm 5 jan. Of 30 dec tm 6 jan

...
05.11 | 08:37

Beste, is de woonboerderij nog beschikbaar voor 5 gezinnen voor periode zaterdag 30 december t/m maandag 1 januari? Mvg

...
20.10 | 13:37

Goedendag Rick, je heb geen adres achter gelaten, helaas wij zitten al vol het sinterklaasweekend. Succes met vinden van passende accomodatie voor dit weekend.

...
20.10 | 13:23

Goedemiddag,

Is de woonboerderij beschikbaar voor het weekend van 1 tm 4 december?

Mvg, Rick

...
Je vindt deze pagina leuk