Waarom

Voor wie

Waarom een Equinisity Retaitre.

Er zijn verschillende redenen om  een Equinisity te willen beleven. Dit kan puur en alleen voor de beleving zijn. Maar het kan ook zijn dat je behoefte heb aan inspiratie of inzicht hoe het met jou en je leven staat. Daarnaast kan het zijn dat je behoefte hebt aan diepe ontspanning of rust.  BiJ chronische pijn, Burn out, spierspasme, chronische ziektes kan de Equinisity Retraitre verlichting geven. Daarnaast heb ik zelf ervaren dat t mij heeft geholpen tijdens mijn revalidatie periode nav mijn hersenbloeding, het hielp bij rust te verkrijgen bij mijn overprikkeling en gaf me inzicht en hielp mij bij mijn verwerking. 

Beleving
Een Bijzondere Beleving met een kudde Paarden. een bijzondere manier van inspiratie of inzicht opdoen. Is samen met de paarden op ontdekkingstocht gaan. Doordat je in de kudde verblijft, zullen de paarden alles doen om een verbinding met jou aan te gaan. Voor hen is het namelijk van groot belang om jouw in hun kudde op te nemen. Dit is hun manier van overleven, samen ben je namelijk verantwoordelijk voor een veilig en prettig bestaan. Dus door gebruik te maken van elkaars talent en samen te werken ipv met elkaar in competitie te gaan, bereik je veel meer en dit geeft veel minder druk. dus wil jij op zoek naar jouw talenten en jouw manier vh in het leven te zijn, ga dan eens op reis met de paarden en zie proef en beleef en kijk wat dit jou voor inzichten en inspiratie geeft.
Ontspanning
Een kado voor jezelf. Een dag verwennerij, optimaal genieten van de rust de ruimte de beleving met het een zijn van de kudde. Gewoon eens op een bijzondere manier ontspannen, je laten verwennen, welness zo puur als het maar kan. Een dag waar bij jij jijzelf helemaal centraal staat, we passen de dag aan naar jouw behoefte.
Gezondheid
In tijden dat je niet zo lekker in je vel zit, weet een ieder het altijd beter, maar uiteindelijk is het zo dat jij en vooral jouw lichaam en geest de antwoorden weten. Alleen doordat wij vaak verleerd zijn om goed naar ons lichaam te luisteren, raken wij weg van deze kennis. De kudde paarden zijn altijd dicht bij zichzelf en bij hun kudde gebleven en leven in het nu. Zij kunnen ons helpen om ons beter te ontspannen en vanuit die ontspanning gebeurt veel meer. Wanneer wij in diepe ontspanning raken, komen we in een andere dimensie en staan wij open voor healing van het paard. De kracht van de kudde versterkt dit. Er zijn wereldwijd mooie resultaten bij Burn-out, overspannenheid/ overbelasting, pijnbestrijding bij chronische pijn, bij spierverkramping, spierspasme, concentratieproblemen. Daarnaast heb ik zelf ervaren dat t mij heel veel heeft gebracht bij mijn NAH

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

06.08 | 11:49

Beste, Mia, dank voor je compliment, ik heb enorm genoten van je boek. Ik hoop dat we je ooit bij ons op de eekhorst mogen ontvangen.

...
06.08 | 10:45

Hoi Esther, wat een mooie site is dit. Ik wil je bedanken voor je lof en dankbaarheid die je hebt uitgesproken over mijn boeken. Paarden zijn bijzondere wezens.

...
21.07 | 13:36

Beste nicole,

De boerderij is nog beschikbaar en de prijs voor dit pinkster wekend is de woonboerderij pinksterarrangement E 1.500,00 incl opgemaakte bedden

...
21.07 | 13:03

goedemiddag,
Heeft u nog plaats weekend van 28-05-2021 in de woonboerderij?
Zo ja wat zijn de kosten om deze een weekend te huren?
Nicole

...
Je vindt deze pagina leuk