Equinisity Retraitre

Equinisity Retraitre

Uniek in Europa, de primeur in Nederland

Wij dagen je uit, om een ontmoeting met jezelf en de kudde van de Eekhorst aan te gaan.

Een ultieme manier om je zelf eens lekker te laten verwennen, laat je in de watten leggen, en wie weet wat je buitenom een bijzondere dag ook nog voor “kadootje  van de paarden”mee naar huis mag nemen.

"Equinisity Retraitre" over komen waaien uit Canada. Equinisity Retraitre deze bijzondere manier van dichter bij jezelf komen en ervaren hoe helend paarden kunnen werken. Door onderdeel te mogen/ kunnen zijn van de kudde paarden en haar omgeving kom je niet alleen in verbinding met jezelf, maar al je zintuigen nemen de omgeving veel meer waar, waardoor je in diep contact komt met jouw verlangens en jouw unieke zijn. Door deze buitengewone bijzondere manier van tijd voor jezelf te nemen, voel je wat je eigenlijk wel al weet.  De paarden en haar omgeving brengen een diepe ontspanning en geven je kracht inspiratie en inzicht.

Waarom een Equinisity Retraitre
Beleving van een deelnemer
Arrangementen

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Yvonne Dalemans | Antwoord 03.02.2016 14.16

Beste Esther, ik zou graag een retraite willen ondergaan. Wat/wanneer zijn de mogelijkheden?

Esther 03.02.2016 15.53

Beste Yvonne, je heb geen emailadres achter gelaten, zou je deze even kunnen mailen naar eekhorst@gmail.com, dan stuur ik je de info op.

esther verlinden Buitengoed de Eekhorst | Antwoord 30.09.2014 22.56

Beste Elsa,

Het beste is om even persoonlijk contact te hebben, om te bespreken wat de mogelijkheden zijn, ter ondersteuning van je reguliere behandeling.

Elsa | Antwoord 30.09.2014 22.12

Dit kan bv dus ook voor mij, ik ben erg ziek en bedlegerig... en kan niet tegen prikkels.... zou zoiets dan ook aan te raden zijn?

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

06.08 | 11:49

Beste, Mia, dank voor je compliment, ik heb enorm genoten van je boek. Ik hoop dat we je ooit bij ons op de eekhorst mogen ontvangen.

...
06.08 | 10:45

Hoi Esther, wat een mooie site is dit. Ik wil je bedanken voor je lof en dankbaarheid die je hebt uitgesproken over mijn boeken. Paarden zijn bijzondere wezens.

...
21.07 | 13:36

Beste nicole,

De boerderij is nog beschikbaar en de prijs voor dit pinkster wekend is de woonboerderij pinksterarrangement E 1.500,00 incl opgemaakte bedden

...
21.07 | 13:03

goedemiddag,
Heeft u nog plaats weekend van 28-05-2021 in de woonboerderij?
Zo ja wat zijn de kosten om deze een weekend te huren?
Nicole

...
Je vindt deze pagina leuk