kerstvakantie

vakantievieren met NAH "aandacht voor patient en mantelzorger

Als ervaringsdeskundige wten Esther en John dat op vakantie gaan na letsel van NAH niet meer zo vanzelfsprekend is, dus besloten zij na Esther haar hersenbloeding zich hiervoor te willen inzetten. ooit is de verhuur van hun vakantieboerderij ontstaan door de gedachte älles wat je deeld geeft meer vreugde" en nu willen zij deze prachtige plek vooral ook delen samen met extra zorg en aandacht voor famillie's welke te maken hebben gekregen met de gevolgen van niet aangeboren hersenletsel. De omgeving van Buitengoedc de Eekhorst is beschermd en prikkelarm, de plek met zijn eeuwenoude bomen, de grote vijver en de kudde paarden ervaren de mensen als zeer rustgevend en daarnaast is er toch genoeg te doen op het terein van de Eekhorst, zowel binnen als buiten, vissen of zwemmen in de vijver, een wandeling over het terein, een coaching met de paarden of gewoon genieten vd rust, buiten mijmeren in de tuinstoel of heerlijk in de hotgestookte hottub. En binnen uitgebreid kokkerelen in de gezellige woonkeuken biljarten of een boek uit de uitgbreide bibliotheek, lekker in de infra roodsauna, maar ook voor een goed gesprek is er alletijd. Ook de wooboerderij is rolstoel vriendelijk.

Bedrijfsopleidingen voor de zorg

Wat wij alas mens en team kunnen leren van het gedrag van een kudde paarden. Hoe kunnen we efficienter maar vooral ook plezieriger werken. Wat maakt t prettiger voor de patient en dus ook voor jou als werknemer in de zorg. Maak kennis met de kracht vd denkwijze vh paard en zie en ervaar wat dit jouw kan brengen.

paarden en ponyaktiviteiten en coaching alleen op afspraak

Het gaat op Buitengoed de Eekhorst vooral om  proeven beleven en natuurlijk hoort daarbij doen en ontmoeten. Dus in het kader van doen, bieden wij diverse Bijozndere Buiten Belevingen aan.

Er is zoveel meer te beleven met de pony's, dan alleen maar rijden. Door kinderen te leren hoe een pony zich van nature gedraagt en wat zijn behoeftes zijn, leren ze de paardentaal beter spreken en verstaan. Hierdoor ontstaat wederzijds begrip en respect. Wij willen graag iedereen die een passie heeft voor pony's en alles wil leren over hun vriendjes, zoals poetsen, verzorgen, spelen en natuurlijk knuffelen met hen, graag verwelkomen.
We gaan  met elkaar kijken wat de kudde shetlanders ons te vertellen heeft, dit doen we door goed te leren kijken, hoe communiceren de paarden met elkaar en hoe werken ze samen.

De kudde van de Eekhorst laat ons ook veel zien over ons zelf, deze spiegel gebruiken wij ook tijdens een ontdekkings reis wat heeft de natuur ons te brengen op gebied van ontspanning.

 

Buitengewone Bijzondere manier om effectiviteit en plezier in werk in de zorg centraal te stellen

In een bijzondere krachtige omgeving in de natuur, gaat u op Buitengoed de Eekhorst interactief met de kudde paarden/pony's van de Eekhorst aan de slag, om samen met collega's te kijken te beleven wat wij vh gedrag vd paarden kunnen leren, hoe we prettiger en efficienter kunnen werken voor onszelf en de patient in het huidige zorgsysteem.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

05.11 | 10:56

Beste Bas, de woonboerderij verhuren wijn in schoolvakanties alleen per week, dus de oudejaarsweek is dit jaar van 29 dec tm 5 jan. Of 30 dec tm 6 jan

...
05.11 | 08:37

Beste, is de woonboerderij nog beschikbaar voor 5 gezinnen voor periode zaterdag 30 december t/m maandag 1 januari? Mvg

...
20.10 | 13:37

Goedendag Rick, je heb geen adres achter gelaten, helaas wij zitten al vol het sinterklaasweekend. Succes met vinden van passende accomodatie voor dit weekend.

...
20.10 | 13:23

Goedemiddag,

Is de woonboerderij beschikbaar voor het weekend van 1 tm 4 december?

Mvg, Rick

...
Je vindt deze pagina leuk