NIEUWS

Kerst en oud en nieuw

Wilt u dit jaar kerst of oud en nieuw op een bijzondere manier vieren met familie en of vrienden

dan is Buitengoed de Eekhorst een fijne plek om deze gezellige feestdagen door te brengen.

 

ALLEEN KERST NOG VRIJ

kerstarrangement

aankomst 20 december vertrek 27 december

wij zorgen dar de Eekhorst geheel in kerstsdeer is, in de grote buitenboom zitten wel 1000 lichtjes, ook binnen zorgen wij voor een mooie kerstboom in de spelletjes hal.

u word natuurlijk gepast ontvangen met koffie/ thee met een Eekhorster kerstlekkernij 

met kerst zorgen wij voor een heerlijk kerstbrood.

uw bedden zijn bij aanvang opgemaakt.

avond naar keuze (muv de feestdagen) een fles cava en een eekhorster lekkernij plankje bij de houtgestookte hottub 

de prijs voor deze kerstweek is E 2.100,00 inclusief schoonmaak en beddengoed en handdoek pakketten. (Exclusief Toeristenbelasting en de door u gemaakte stoookkosten en meegebrachte huisdieren)

 

Oudjaars arrangement    GEBOEKT

 

aankomst 27 december  vertrek 3 januari

 

ontvangast met een koffie thee en een Eekhorster lekkernij

uw bedden zijn bij aankomst opgemaakt

met oud jaar een lekkere fles cava 

avond naar keuze (muv de feestdagen) een fles cava en een eekhorster lekkernijplankje bij de houtgestookte hottub

de prijs voor deze oudejaarsweek is E 2.100,00 inclusief schoonmaak en beddengoed en handdoek pakketten. ( exclusief Toeristenbelasting en de door u gemaakte stookkosten en meegebrachte huisdieren)

vakantievieren met NAH "aandacht voor patient en mantelzorger

Als ervaringsdeskundige weten  Esther en John dat op vakantie gaan na letsel van NAH niet meer zo vanzelfsprekend is, dus besloten zij na Esther haar hersenbloeding zich hiervoor te willen inzetten. ooit is de verhuur van hun vakantieboerderij ontstaan door de gedachte alles wat je deeld geeft meer vreugde" en nu willen zij deze prachtige plek vooral ook delen samen met extra zorg en aandacht voor famillie's welke te maken hebben gekregen met de gevolgen van niet aangeboren hersenletsel. De omgeving van Buitengoedc de Eekhorst is beschermd en prikkelarm, de plek met zijn eeuwenoude bomen, de grote vijver en de kudde paarden ervaren de mensen als zeer rustgevend en daarnaast is er toch genoeg te doen op het terein van de Eekhorst, zowel binnen als buiten, vissen of zwemmen in de vijver, een wandeling over het terein, een coaching met de paarden of gewoon genieten vd rust, buiten mijmeren in de tuinstoel of heerlijk in de houtgestookte hottub. En binnen uitgebreid kokkerelen in de gezellige woonkeuken of een boek uit de uitgbreide bibliotheek, lekker in de infra roodsauna, maar ook voor een goed gesprek is er alle tijd. Tevens bestaat er de mogelijkheid dat er voor u gekookt word. Ook is de woonboerderij rolstoel vriendelijk.

Bedrijfsopleidingen voor de zorg

Wat wij als mens en team kunnen leren van het gedrag van een kudde paarden. Hoe kunnen we efficienter maar vooral ook plezieriger werken. Wat maakt t prettiger voor de patient en dus ook voor jou als werknemer in de zorg. En ook als werkgever heb je hier voordeel van, werkplezier en efficiënter kunnen werken doordat er gebruikt word gemaakt van een ieder zijn talent, geeft minder ziekteverzuim. Dus maak kennis met de kracht vd denkwijze vh paard en zie en ervaar wat dit jouw kan brengen.

paarden en ponyaktiviteiten en coaching alleen op afspraak

Het gaat op Buitengoed de Eekhorst vooral om  proeven beleven en natuurlijk hoort daarbij doen en ontmoeten. Dus in het kader van doen, bieden wij diverse Bijozndere Buiten Belevingen aan.

Er is zoveel meer te beleven met de pony's, dan alleen maar rijden. Door kinderen te leren hoe een pony zich van nature gedraagt en wat zijn behoeftes zijn, leren ze de paardentaal beter spreken en verstaan. Hierdoor ontstaat wederzijds begrip en respect. Wij willen graag iedereen die een passie heeft voor pony's en alles wil leren over hun vriendjes, zoals poetsen, verzorgen, spelen en natuurlijk knuffelen met hen, graag verwelkomen.
We gaan  met elkaar kijken wat de kudde shetlanders ons te vertellen heeft, dit doen we door goed te leren kijken, hoe communiceren de paarden met elkaar en hoe werken ze samen.

De kudde van de Eekhorst laat ons ook veel zien over ons zelf, deze spiegel gebruiken wij ook tijdens een ontdekkings reis wat heeft de natuur ons te brengen op gebied van ontspanning.

 

Buitengewone Bijzondere manier om effectiviteit en plezier in werk in de zorg centraal te stellen

In een bijzondere krachtige omgeving in de natuur, gaat u op Buitengoed de Eekhorst interactief met de kudde paarden/pony's van de Eekhorst aan de slag, om samen met collega's te kijken te beleven wat wij vh gedrag vd paarden kunnen leren, hoe we prettiger en efficienter kunnen werken voor onszelf en de patient in het huidige zorgsysteem.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

18.01 | 15:46

Beste Barbara,
Jazeker er mogen maximaal 2 honden mee komen logeren mogen alleen op de beneden verdieping en en niet alleen achter blijven in het huis

...
18.01 | 13:48

Goedemiddag,

Ik vroeg mij af of huisdieren (een hond) zijn toegestaan in de woonboerderij.

Met vriendelijke groet,

Barbara

...
18.11 | 04:38

Beste Lotte staat gewoon bij contact gegevens

eekhorst@gmail.com

...
17.11 | 22:49

Wat is jullie e-mail?

...
Je vindt deze pagina leuk