NIEUWS

Trackchair is gearriveerd

Endelijk was het dan zover, 3 maanden vertraging, maar we hebben de Trackchair mogen ontvangen op de Eekhorst. Wat een bijzondere ervaring, hoe fijn om gewoon overal op ons terrein te kunnen komen. De paardenwij, de rijbak, ons wandelpad om de vijver, het maakt niks uit, de stoel neemt alle hobbels bobbels kuilen, nat of mul, gewoon kunnen gaan en staan waar je wil, zonder angst van vast te komen zitten of vallen. Ook de sta functie is geweldig, heb al bramen geplukt en appels, de paarden de manen uitgeplozen, zelfs de was afgehaald. Wat een fantastisch gevoel, vrijheid en een stuk zelfstandiger kunnen zijn.

 

Wildplukbeleving

vanaf April is het mogelijk om een wildpluk beleving te boeken op de Eekhorst. 

 

Ontvangst met drinken en een Eekhorster Lekkernij

wildpluk wandeling op de Eekhorst , tijdens de wandeling leer je wat je zoal kunt eten uit de natuur, maar ook wat je kunt inzetten vanuit de natuur voor je gezondheid of gewoon lekker voor de wellness.

we maken een product met wat we geplukt hebben.

tussendoor een lekkernij uit de natuur

 

door deze leuke natuurbeleving, kijk je nooit meer hetzelfde om je heen.

Binnenkort op de Eekhorst

 

Trackchair voor minder valide de kans om de natuur in te gaan

Ik ben razend enthousiast over de trackchair, de manier om de natuur in te trekken als je niet mobiel ben, elk pad kan je nemen, je komt nergens vast te zitten. ik wil dit fantastische gevoel graag delen met jou, dus ben je niet mobiel, de trackchair is hier straks te huur.

 

 

 

 

vakantievieren met NAH "aandacht voor patient en mantelzorger

Als ervaringsdeskundige weten  Esther en John dat op vakantie gaan na letsel van NAH niet meer zo vanzelfsprekend is, dus besloten zij na Esther haar hersenbloeding zich hiervoor te willen inzetten. ooit is de verhuur van hun vakantieboerderij ontstaan door de gedachte alles wat je deeld geeft meer vreugde" en nu willen zij deze prachtige plek vooral ook delen samen met extra zorg en aandacht voor famillie's welke te maken hebben gekregen met de gevolgen van niet aangeboren hersenletsel. De omgeving van Buitengoedc de Eekhorst is beschermd en prikkelarm, de plek met zijn eeuwenoude bomen, de grote vijver en de kudde paarden ervaren de mensen als zeer rustgevend en daarnaast is er toch genoeg te doen op het terein van de Eekhorst, zowel binnen als buiten, vissen of zwemmen in de vijver, een wandeling over het terein, een coaching met de paarden of gewoon genieten vd rust, buiten mijmeren in de tuinstoel of heerlijk in de houtgestookte hottub. En binnen uitgebreid kokkerelen in de gezellige woonkeuken of een boek uit de uitgbreide bibliotheek, lekker in de infra roodsauna, maar ook voor een goed gesprek is er alle tijd. Tevens bestaat er de mogelijkheid dat er voor u gekookt word. Ook is de woonboerderij rolstoel vriendelijk.

Bedrijfsopleidingen voor de zorg

Wat wij als mens en team kunnen leren van het gedrag van een kudde paarden. Hoe kunnen we efficienter maar vooral ook plezieriger werken. Wat maakt t prettiger voor de patient en dus ook voor jou als werknemer in de zorg. En ook als werkgever heb je hier voordeel van, werkplezier en efficiënter kunnen werken doordat er gebruikt word gemaakt van een ieder zijn talent, geeft minder ziekteverzuim. Dus maak kennis met de kracht vd denkwijze vh paard en zie en ervaar wat dit jouw kan brengen.

paarden en ponyaktiviteiten en coaching alleen op afspraak

Het gaat op Buitengoed de Eekhorst vooral om  proeven beleven en natuurlijk hoort daarbij doen en ontmoeten. Dus in het kader van doen, bieden wij diverse Bijozndere Buiten Belevingen aan.

Er is zoveel meer te beleven met de pony's, dan alleen maar rijden. Door kinderen te leren hoe een pony zich van nature gedraagt en wat zijn behoeftes zijn, leren ze de paardentaal beter spreken en verstaan. Hierdoor ontstaat wederzijds begrip en respect. Wij willen graag iedereen die een passie heeft voor pony's en alles wil leren over hun vriendjes, zoals poetsen, verzorgen, spelen en natuurlijk knuffelen met hen, graag verwelkomen.
We gaan  met elkaar kijken wat de kudde shetlanders ons te vertellen heeft, dit doen we door goed te leren kijken, hoe communiceren de paarden met elkaar en hoe werken ze samen.

De kudde van de Eekhorst laat ons ook veel zien over ons zelf, deze spiegel gebruiken wij ook tijdens een ontdekkings reis wat heeft de natuur ons te brengen op gebied van ontspanning.

 

Buitengewone Bijzondere manier om effectiviteit en plezier in werk in de zorg centraal te stellen

In een bijzondere krachtige omgeving in de natuur, gaat u op Buitengoed de Eekhorst interactief met de kudde paarden/pony's van de Eekhorst aan de slag, om samen met collega's te kijken te beleven wat wij vh gedrag vd paarden kunnen leren, hoe we prettiger en efficienter kunnen werken voor onszelf en de patient in het huidige zorgsysteem.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

08.08 | 03:40

Beste Ria,
Dit staat gewoon bij contact

...
07.08 | 17:11

Waar vind ik jullie adres🤷🏻‍♀️

...
28.06 | 17:46

Hai kan je mij mailen op eekhorst@gmail.com, want ik krijg het niet door

Groet esther

...
28.06 | 17:13

Hoi Esther, die had ik wel hieronder gezet..
Zet hem liever niet openbaar. 😬

...
Je vindt deze pagina leuk