Het Buitengoed

Buitengoed de Eekhorst ligt in het prachtige Reestdal en is zo'n 5,5 hectare groot. Op het Buitengoed bevind zich een woonboerderij welke gesplitst is, aan de achterzijde wonen John en Esther Verlinden zelf met hun hond Zack (een Spaanse waterhond). In het midden van de boerderij bevind zich d'olde delle(het appartement is rolstoel vriendelijk en aan de voorkant bevind zich de vakantieboerderij. Ieder deel vh huis heeft zijn eigen terras en gezamelijk is er nog een grote tuin met diverse zitjes en een fruitbomenweitje met het kippenkasteel en een trampoline voor de kinderen. Aangrenzend aan het fruitbomenweitje en het voorweiland "waar normaal gesproken de shetlanders van de Eekhorst staan en als er gastpaarden/pony's zijn, logeren zij hier omdat hun baasjes dan uitzicht hebben op hun eigen dieren." Ook bevind  de rijbak(40 20) zich hier. Verder vind u in de tuin een grote zwem/visvijver. Dan zijn er natuurlijk nog de stallen een paddock en de diverse weilanden. Op het terrein van de Eekhorst bevinden zich vele monumentale bomen en een kleine boomgaard. De prachtige natuur en zijn vele vogels en vooral ook het authentieke Reestlandschap met daarnaast de oeroude plek waarop de boerderij gebouwd is zijn voor de familie Verlinden de reden geweest om naar deze prachtige plek te verhuizen en om deze bijzondere woonmgeving met u te willen delen.

De vijver, vissen zwemmen varen.
Pony les in de paddock
Fruitbomenweitje met 2 van de shetlanders, met rijbak op de achtergrond.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Mieke | Antwoord 24.09.2014 17.27

Mooie website hoor! Helder en overzichtelijk.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

06.08 | 11:49

Beste, Mia, dank voor je compliment, ik heb enorm genoten van je boek. Ik hoop dat we je ooit bij ons op de eekhorst mogen ontvangen.

...
06.08 | 10:45

Hoi Esther, wat een mooie site is dit. Ik wil je bedanken voor je lof en dankbaarheid die je hebt uitgesproken over mijn boeken. Paarden zijn bijzondere wezens.

...
21.07 | 13:36

Beste nicole,

De boerderij is nog beschikbaar en de prijs voor dit pinkster wekend is de woonboerderij pinksterarrangement E 1.500,00 incl opgemaakte bedden

...
21.07 | 13:03

goedemiddag,
Heeft u nog plaats weekend van 28-05-2021 in de woonboerderij?
Zo ja wat zijn de kosten om deze een weekend te huren?
Nicole

...
Je vindt deze pagina leuk