Het Buitengoed

Buitengoed de Eekhorst ligt in het prachtige Reestdal en is zo'n 5,5 hectare groot. Op het Buitengoed bevind zich een woonboerderij welke gesplitst is, aan de achterzijde wonen John en Esther Verlinden zelf met hun hond Zack (een Spaanse waterhond). In het midden van de boerderij bevind zich d'olde delle(het appartement is rolstoel vriendelijk en aan de voorkant bevind zich de vakantieboerderij. Ieder deel vh huis heeft zijn eigen terras en gezamelijk is er nog een grote tuin met diverse zitjes en een fruitbomenweitje met het kippenkasteel. Aangrenzend aan het fruitbomenweitje en het voorweiland "waar normaal gesproken de shetlanders van de Eekhorst staan en als er gastpaarden/pony's zijn, logeren zij hier omdat hun baasjes dan uitzicht hebben op hun eigen dieren."bevind zich de rijbak(40 20). Verder vind u in de tuin een grote zwem/visvijver. Dan zijn er natuurlijk nog de stallen een paddock en de diverse weilanden. Op het terrein van de Eekhorst bevinden zich vele monumentale bomen en een kleine boomgaard. De prachtige natuur en zijn vele vogels en vooral ook het authentieke Reestlandschap met daarnaast de oeroude plek waarop de boerderij gebouwd is zijn voor de familie Verlinden de reden geweest om naar deze prachtige plek te verhuizen en om deze bijzondere wwonomgeving met u te willen delen.

De vijver, vissen zwemmen varen.
Pony les in de paddock
Fruitbomenweitje met 2 van de shetlanders, met rijbak op de achtergrond.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Mieke | Antwoord 24.09.2014 17.27

Mooie website hoor! Helder en overzichtelijk.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

05.11 | 10:56

Beste Bas, de woonboerderij verhuren wijn in schoolvakanties alleen per week, dus de oudejaarsweek is dit jaar van 29 dec tm 5 jan. Of 30 dec tm 6 jan

...
05.11 | 08:37

Beste, is de woonboerderij nog beschikbaar voor 5 gezinnen voor periode zaterdag 30 december t/m maandag 1 januari? Mvg

...
20.10 | 13:37

Goedendag Rick, je heb geen adres achter gelaten, helaas wij zitten al vol het sinterklaasweekend. Succes met vinden van passende accomodatie voor dit weekend.

...
20.10 | 13:23

Goedemiddag,

Is de woonboerderij beschikbaar voor het weekend van 1 tm 4 december?

Mvg, Rick

...
Je vindt deze pagina leuk