Het Buitengoed

Buitengoed de Eekhorst ligt in het prachtige Reestdal en is zo'n 5,5 hectare groot. Op het Buitengoed bevind zich een woonboerderij welke gesplitst is, aan de achterzijde wonen John en Esther Verlinden zelf met hun hond Zack (een Spaanse waterhond). In het midden van de boerderij bevind zich d'olde delle(het appartement is rolstoel vriendelijk en aan de voorkant bevind zich de vakantieboerderij. Ieder deel vh huis heeft zijn eigen terras en gezamelijk is er nog een grote tuin met diverse zitjes en een fruitbomenweitje met het kippenkasteel en een trampoline voor de kinderen. Aangrenzend aan het fruitbomenweitje en het voorweiland "waar normaal gesproken de shetlanders van de Eekhorst staan en als er gastpaarden/pony's zijn, logeren zij hier omdat hun baasjes dan uitzicht hebben op hun eigen dieren." Ook bevind  de rijbak(40 20) zich hier. Verder vind u in de tuin een grote zwem/visvijver. Dan zijn er natuurlijk nog de stallen een paddock en de diverse weilanden. Op het terrein van de Eekhorst bevinden zich vele monumentale bomen en een kleine boomgaard. De prachtige natuur en zijn vele vogels en vooral ook het authentieke Reestlandschap met daarnaast de oeroude plek waarop de boerderij gebouwd is zijn voor de familie Verlinden de reden geweest om naar deze prachtige plek te verhuizen en om deze bijzondere woonmgeving met u te willen delen.

De vijver, vissen zwemmen varen.
Pony les in de paddock
Fruitbomenweitje met 2 van de shetlanders, met rijbak op de achtergrond.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Mieke | Antwoord 24.09.2014 17.27

Mooie website hoor! Helder en overzichtelijk.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

26.09 | 14:42

Hai Sonja,
Wat leuk dat je bij ons wil verblijven, op de pagina beschikbaarheid kan zien is de oudjaarsweek nog vrij. graag e-mail adres
Naar eekhorst@gmail.com

...
25.09 | 23:32

Beste Esther en John,

Is jullie mooie woonboerderij nog vrij met oud en nieuw? Wij zouden met onze 3 gezinnen zeker geïnteresseerd zijn.
Hoor het graag.
Dank

...
27.05 | 23:47

Beste me de Bie,

U staat bij ons gewoon geboekt, dus er is niets aan de hand, wij nemen geen extra boekingen aan opmdit moment.

Mvr gr

...
27.05 | 21:04

Goedenavond,
Wij hebben geboekt en betaald voor t pinksterweekend.Ik lees nu op jullie site dat de woonboerderij tIjdelijk niet beschikbaar is.??.......????

...
Je vindt deze pagina leuk